Filter uitlaatgas - uitlaatgas filtersDe EHC "Heavy Duty" zelfregenererende combi-filter


De EHC PF filters zijn "wall flow" filters ontwikkelt voor continu gebruik op allerlei voertuigen, machines en stationaire installaties. Het filterelement is vervaardigt uit een poreus keramisch materiaal (Sic : Silicium Carbide), dat zeer duurzaam, schok- en hittebestendig (max 2000 C°) is.

Het filterelement heeft een honinggraat structuur en de kanalen zijn dus steeds afwisselend aan één zijde gesloten. De ingangskanalen waar de uitlaatgassen instromen zijn aan de achterzijde gesloten en de uitgangkanalen zijn dan weer op hun beurt aan de voorzijde afgesloten. Op deze manier worden de stofdeeltjes opgevangen (efficientië >95%). De EHC PF uitlaatgasfilters hebben tevens een gunstig effect op de uitstoot van CO en HC (>90%).
EHC Teknik is één van de pioniers op het vlak van uitlaatgasfilters en is reeds meer dan 20 jaar bezig met de ontwikkeling, productie en distributie van uitlaatgasfilters.

Uitlaatgasfilters voor het opvangen van uitlaatgassen

:
EHC Teknik ubiedt verschillede filters voor uitlaatgas. Het is zeer belangrijk vooraf goed te laten analyseren welk type filter van toepassing is voor uw uitlaatgasprobleem. De bepaling van het juiste type filter voor uitlaatgas gebeurt aan de hand van de motorspecificaties, gebruiksomstandigheden, arbeidsduur, uitlaatgastemperatuur, enz.

Er bestaan EHC opzet-uitlaatgasfilters voor kortstondig gebruik (EHC P15 en EHC L20) die snel en eenvoudig ingezet kunnen worden om allerlei voertuigen intern te verplaatsen. Ideaal voor gebruik in show-rooms, werkplaatsen,spuitcabines, schepen, tunnels, enz,...
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.