Producten > EHC L20

Opsteek uitlaatgasfilters voor motoren vanaf 4L

 

 

Algemeen

 

De EHC L20 is een opsteek uitlaatgasfilter voor het starten en verplaatsen van zware voertuigen, vrachtwagens en bussen in fabriekshallen, werkplaatsen, magazijnen en tunnels.  De filters werken vanaf de start en zorgen voor een maximale bewegingsvrijheid.

 

De EHC L20 werd oorspronkelijk ontwikkelt in opdracht van de vrachtwagenfabrikanten om de vrachtwagens tijdens de productie intern te verplaatsen. Hierdoor zijn deze filters wereldwijd reeds jarenlang ingeburgerd bij de grootste vrachtwagenconstructeurs zoals Scania, Volvo, Mercedes, Iveco, Steyer, Renault, MAN, ...

 

 

                

 

L20 met hoes en sjorband

 

 

           

 

L20 met opblaasbare balg


 

Efficiëntie


Uitlaatgasstofdeeltjes (fijn stof) : >99%
Aldehyden : ~ 90 %

Max uitlaatgastemperatuur standaard filter : 200 C°
Max uitlaatgastemperatuur versterkt filter : 300 C°

De EHC L20 Filters voldoen aan alle Arbo normen.
Ze zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving. 

Levensduur filterelement


De levensduur van een filter wordt in de eerste plaatst bepaalt door het filteroppervlak.  Hoe groter het filteroppervlak hoe langer voor dat je het filter dient te vervangen.  Informeer daarom steeds naar het filteroppervlak om filters met elkaar te vergelijken. 
Op de foto's hieronder wordt dit meer dan duidelijk.

 

Beide filterelementen hebben identieke buitenafmetingen, maar het EHC filterelement heeft een oppervlak van ca 1,5m², terwijl de kopie het moet stellen met slechts ca 0,5m².  Het oppervlak van de kopie is maar liefst 3 maal kleiner en hierdoor is de levensduur van dit filter veel korter, men zal dus 2 tot 3 keer sneller het filter dienen te vervangen.

 

De gemiddelde levensduur van een L20 bedraagt ca 100* starts

*De levensduur van het filterelement is afhankelijk van het motortype, cilinderinhoud, gebruiksomstandigheden, algemene staat van de motor.

 
Links EHC filter rechts de kopie : gelijkaardige buiten afmetingmaar langst de binnenkant bekijken is het verschil duidelijk. 

Maatwerk

Niet tegenstaande dat het gamma EHC L20 uitlaatgasfilters zeer uitgebreid is vragen sommige problemen echter om maatoplossingen.  Het spreekt voor zich dat wij u ook graag vrijblijvend adviseren over de verschillende mogelijkheden om voor u en uw personeel een gezond en veilig  werkklimaat te creëren.

 

 

                                              

 

 

 Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.