Roet afscheider - autofilter


Uitlaatgasfilters voor het personen- en bestelwagens

EHC P15 is een opzet-uitlaatgasfilter voor het starten en verplaatsen van personen- en bestelwagens (tot 5L motoren) in fabriekshallen, werkplaatsen, magazijnen, tunnels, enz. De filter werkt vanaf de start en zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. De EHC P15 werd oorspronkelijk ontwikkelt in opdracht van de autoconstructeurs om de auto's tijdens de productie intern te verplaatsen. Hierdoor zijn deze filters (roet afscheiders) wereldwijd reeds jarenlang ingeburgerd bij de grootste auto constructeurs (Volvo, Mitsubishi, Opel, Volkswagen, Smart, Mercedes, Austin Martin,enz).

 

Uitlaatgassen kunnen zichtbaar of onzichtbaar zijn. Met het blote oog kunnen we stofdeeltjes tot 20 micron zien (ter vergelijking een menselijk haar is ca 70
micron dik). Dit zorgt regelmatig voor een verkeerde inschatting rond het gevaar van uitlaatgassen. Bij moderne "schone" dieselmotoren is 90% van de uitlaatgasstofdeeltjes kleiner dan 1 micron. Erger nog , een moderne dieselmotor produceert 15 tot 35 maal meer fijne roet- en stofdeeltjes.

Verwijderen van roet en andere stofdeeltjes kan dmv een roetfilter. Roetfilters bestaan in verscheidene types, dit om een oplossing te kunnen bieden aan de verschillende omstandigheden waaronder de roetfilters dienen te werken.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.