Roetfilter EHC


Roetfilter L20
Uitlaatgasfilters voor het zware voertuigen


De EHC L20 is een opzet-uitlaatgasfilter voor het starten en verplaatsen van zware voertuigen (vrachtwagens, bussen, enz) in fabriekshallen, werkplaatsen, magazijnen, tunnels, enz. De filter werkt vanaf de start en zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. De EHC L20 werd oorspronkelijk ontwikkelt in opdracht van de vrachtwagenfabrikanten om de vrachtwagens tijdens de productie intern te verplaatsen. Hierdoor zijn deze filters wereldwijd reeds jarenlang ingeburgerd bij de grootste vrachtwagenconstructeurs (Scania, Volvo, Mercedes, Iveco, Steyer, Renault, MAN, enz).

Uitlaatgasfilters :


Het is zeer belangrijk vooraf goed te laten analyseren welk type filter van toepassing is voor uw uitlaatgasprobleem. De bepaling van het juiste filter type gebeurt aan de hand van de motorspecificaties, gebruiksomstandigheden, arbeidsduur, uitlaatgastemperatuur, enz.

Er bestaan EHC opzet-uitlaatgasfilters voor kortstondig gebruik (EHC P15 en EHC L20) die snel en eenvoudig ingezet kunnen worden om allerlei voertuigen intern te verplaatsen. Ideaal voor gebruik in show-rooms, werkplaatsen,spuitcabines, schepen, tunnels, enz,...

 

Opzetroetfilter

EHC P15 is een opzet roetfilter / uitlaatgasfilter voor het starten en verplaatsen van personen- en bestelwagens (tot 5L motoren) in fabriekshallen, werkplaatsen, magazijnen, tunnels, enz. De filter werkt vanaf de start en zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. De EHC P15 werd oorspronkelijk ontwikkelt in opdracht van de autoconstructeurs om de auto's tijdens de productie intern te verplaatsen. Hierdoor zijn deze filters wereldwijd reeds jarenlang ingeburgerd bij de grootste auto constructeurs (Volvo, Mitsubishi, Opel, Volkswagen, Smart, Mercedes, Austin Martin,enz). Voor meer info over dit soort type opzetroetfilter kan u ons ook steeds contacteren.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.