Uitlaatgassen - uitlaatgasafzuiging


Uitlaatgassen ... Uw probleem ? Onze zorg !
Uitlaatgassen schaden uw gezondheid!

Motoren, of ze nu in auto, bus, vrachtwagen, locomotief of groep gebruikt worden, produceren uitlaatgassen door de verbranding van brandstof. Deze uitlaatgassen zijn een mengeling van organische en niet organische bestanddelen (producten van een onvolledige verbranding). Heel eenvoudig gezegd zijn uitlaatgassen een mengeling van gassen en stofdeeltjes waarop polioaromatische koolwaterstoffen (PAH) en poliklinische organische stoffen blijven kleven. Dieselmotoren roduceren 20 tot 100 maal meer stofdeeltjes dan benzinemotoren. De uitlaatgassen kunnen zichtbaar (grijze of blauwe rook) of onzichtbaar zijn. Met het blote oog kunnen we stofdeeltjes zien tot 20 micron. 90% van de uitlaatgasstofdeeltjes zijn zelfs kleiner dan 1 micron. De EHC uitlaatgasfilters bieden hiervoor een oplossing.

EHC Teknik is één van de pioniers op het vlak van uitlaatgasfilters en is reeds meer dan 20 jaar bezig met de ontwikkeling, productie en distributie van uitlaatgasfilters.

Uitlaatgasfilters :

Het is zeer belangrijk vooraf goed te laten analyseren welk type filter van toepassing is voor uw uitlaatgasprobleem. De bepaling van het juiste filter type gebeurt aan de hand van de motorspecificaties, gebruiksomstandigheden, arbeidsduur, uitlaatgastemperatuur, enz.

Er bestaan EHC opzet-uitlaatgasfilters voor kortstondig gebruik (EHC P15 en EHC L20) die snel en eenvoudig ingezet kunnen worden om allerlei voertuigen intern te verplaatsen. Ideaal voor gebruik in show-rooms, werkplaatsen,spuitcabines, schepen, tunnels, enz,...
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.